Keuringen

Welke keuringen mogen wij voor u uitvoeren?

VisieFit Arbo kan voor u verschillende soorten medische keuringen uitvoeren. Onze keuringsartsen zijn door de Inspectie Leefomgeving en Techniek geaccrediteerd om verschillende keuringen uit te voeren, waaronder zee- en binnenvaartkeuringen en verschillende rijbewijskeuringen. Verder kunnen onze keuringsartsen ook de Deense zeevaartkeuring uitvoeren volgens de regels van de Deense overheid.

Scheepvaartkeuring

Bij aanvraag van een vaarbevoegdheidsbewijs en bij monstering aan boord van een Nederlands schip moeten bemanningsleden een Geneeskundige verklaring zeevaart kunnen tonen. Deze moet gedurende de hele reis geldig zijn. De keuringsartsen van VisieFit Arbo zijn geaccrediteerd om deze keuringen uit te voeren. Zij onderzoeken bij de keuring of de kandidaat voldoet aan de keuringseisen voor de scheepvaart en of deze kandidaat zijn/haar functie aan boord van een schip kan uitoefenen. Meer informatie over scheepvaartkeuringen.

Rijbewijskeuring

Bestuurders van 75 jaar en ouder moeten voor het behouden van hun rijbewijs iedere 5 jaar medisch gekeurd worden. Daarnaast moet ook iedereen die zijn rijbewijs C (vrachtwagen) of D (bus) wil verlengen een medische keuring ondergaan. De keuringsartsen van VisieFit Arbo voldoen aan alle wettelijke eisen om deze keuringen uit te voeren. Meer informatie over rijbewijskeuringen.